Much Ado About Nothing

Genre
Komedie
van
Josh Whedon
met
Alexis Denisof, Amy Acker, Fran Kranz
Land
Verenigde Staten —
Productiejaar
2012 —
Speelduur
109 min.

Don Pedro bezoekt met zijn officieren Claudio en Benedick zijn vriend Leonato, de gou- verneur van Messina. Claudio valt al snel voor Leonato’s dochter Hero. Terwijl zij trouw- plannen maken, ligt Benedick in de clinch met Beatrice, de nicht van de gouverneur. In de dagen voor de bruiloft proberen hun vrienden om Benedick en Beatrice dichter bij elkaar te brengen. Don Pedro’s rebellerende broer John stelt juist alles in het werk om het huwelijk van Claudio en Hero te voorkomen. Een serie van komische en tragische gebeurtenissen lijkt het geluk van de twee stellen in de weg te staan. Hartverscheurend en hilarisch tegelijk. Als het om passie gaat, wie kun je dan vertrouwen?


In 2014 is het 450 jaar geleden dat Shakespeare werd geboren. De speelfilm Much Ado About Nothing is een sprankelende, eigentijdse bewerking van zijn liefdeskomedie. De klassieke personages en Italiaanse setting van het verhaal zijn door Joss Whedon (The Avengers) op intrigerende wijze verplaatst naar een hedendaagse omgeving die laat zien dat Shakespeare van alle tijden is.

Bande annonce [youtube]
Photos
Scenarist
Joss Whedon, Wiliam Shakespeare
Directeur fotografie
Jay Hunter
Decor
Shawna Trpcic
Productiejaar
2012
Originele taal
Engels

©2020 Imagine | Webdevelopment by Grab it 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok