VOUS N'AUREZ PAS MA HAINE vanaf 22 december in de bioscopen

Imagine Filmdistributie brengt Vous n’aurez pas ma haine op 10 november uit in de bioscopen. Pierre Deladonchamps speelt de hoofdrol in de speelfilm van Kilian Riedhof naar de autobiografische bestseller van Antoine Leiris.

Op 13 november 2015 ziet Antoine zijn vrouw Hélène voor de laatste keer. Zij is een van de negentig slachtoffers bij de terroristische aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan. Terwijl de wereld geschokt reageert, plaatst de journalist op Facebook een open brief aan de terroristen. ‘Vrijdagavond hebben jullie het leven gestolen van een buitengewoon mens, de liefde van mijn leven, de moeder van mijn zoon, maar mijn haat krijgen jullie niet.’ Het bericht ontroert miljoenen mensen, wordt talloze malen gedeeld op sociale media en belandt op de voorpagina van Le Monde. Maar Antoine wordt ook geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid en beseft hoezeer zijn zeventien maanden oude zoontje Melvil hem nu nodig heeft. Dat is hij Hélène en Melvil verschuldigd.

Pierre Deladonchamps (L’inconnu du lac), Camélia Jordana (Les choses qu’on dit, les choses qu’on fait) en Thomas Mustin (Raw) vertolken hoofdrollen in Vous n’aurez pas ma haine, een emotioneel en inspirerend drama van Kilian Riedhof (54 Hours) naar de wereldwijde autobiografische bestseller Mijn haat krijgen jullie niet van Antoine Leiris.


© IMAGINE FILMDISTRIBUTIE NL • Website design by GRAB IT