GODLAND van Hlynur Pálmason geselecteerd voor IFFR 2023

Godland is geselecteerd voor de sectie Limelight van het International Film Festival Rotterdam dat plaats heeft van 25 januari t/m 5 februari 2023. Elliott Crosset Hove en Ingvar Sigurðsson spelen de hoofdrollen in de speelfilm van Hlynur Pálmason. Imagine Filmdistributie brengt Godland op 16 februari 2023 uit in de bioscopen.

Aan het einde van de negentiende eeuw reist een jonge Deense priester naar een afgelegen deel van IJsland om een kerk te bouwen en de bewoners te fotograferen. Maar hoe verder hij doordringt in het woeste landschap, hoe meer hij afdwaalt van zijn doel, zijn missie en zijn geloof.

Godland, een spannend noordelijk drama van Hlynur Pálmason (A White, White Day, Winter Brothers) in de traditie van Bergman en Dreyer, ging in première bij Un Certain Regard in Cannes en werd vervolgens geselecteerd voor de festivals van onder meer Sidney, München, Karlovy Vary, San Sebastian en Telluride. In Rotterdam draait de film in de sectie Limelight met internationale festivalfavorieten en prijswinnaars.


© IMAGINE FILMDISTRIBUTIE NL • Website design by GRAB IT