Return to Seoul 13 april in de bioscopen

Imagine Filmdistributie brengt Return to Seoul op 13 april 2023 uit in de bioscopen. Debutante Park Ji-Min speelt de hoofdrol in de tweede speelfilm van Davy Chou, die bij Un Certain Regard in Cannes in première ging.

De 25-jarige Freddie, geboren in Zuid Korea en opgegroeid in Frankrijk bij haar adoptieouders, is een zelfbewuste, opgewekte en onverzettelijke jonge vrouw op zoek naar antwoorden. Wanneer haar vlucht naar Tokio vanwege een orkaan wordt geannuleerd, besluit ze spontaan naar haar moederland te vliegen en haar biologische ouders op te sporen. De reis door een voor haar onbekend land zorgt voor prettige verrassingen en geeft haar leven onverwacht een nieuwe richting.

Hoofdrolspeelster Park-Ji Min maakt een glansrijk debuut in Return to Seoul, de tweede speelfilm van de Frans-Cambodjaanse regisseur Davy Chou (Diamond Island). Na de première bij Un Certain Regard in Cannes maakte de film een succesvolle tournee langs festivals in Amerika (oa Toronto, Rio de Janeiro, New York), Azië (oa Busan, Hong Kong, Taipei), Australië (Sidney, Adelaide) en Europa (oa Hamburg, Londen, Stockholm). De kritieken zijn lovend.


© IMAGINE FILMDISTRIBUTIE NL • Website design by GRAB IT