La bète van Bertrand Bonello geselecteerd voor festivals Venetië en Toronto

La bète is geselecteerd voor de filmfestivals van Venetië en Toronto. Léa Seydoux en George Mackay spelen de hoofdrollen in de speelfilm van Bertrand Bonello, die Imagine voorjaar 2024 uitbrengt in de Nederlandse bioscopen.

In de nabije toekomst vormen emoties een bedreiging. Gabrielle besluit daarom haar DNA te zuiveren in een machine die haar onderdompelt in haar vorige levens en bevrijdt van sterke gevoelens. Maar dan ontmoet ze Louis. Hoewel hij gevaarlijk lijkt voelt ze direct een sterke band, alsof ze hem altijd heeft gekend.

Léa Seydoux (No Time to Die, La vie d’Adèle) en George Mackay (1917, Captain Fantastic) spelen de hoofdrollen in La bète. De speelfilm van Bertrand Bonello, een mengeling van drama en science fiction met een vleugje horror, is losjes gebaseerd op de roman The Beast in the Jungle van Henry James.

De wereldpremière is op het 80ste Internationale Filmfestival van Venetië (30 aug t/m 9 sep), de Noord-Amerikaanse première is op het 48ste Toronto International Film Festival (7 t/m 17 sep).


© IMAGINE FILMDISTRIBUTIE NL • Website design by GRAB IT