Un Certain Regard-winnaar ‘How to Have Sex’ vanaf 15 februari in de bioscopen

Imagine Filmdistributie brengt, in samenwerking met MUBI, How to Have Sex op 15 februari 2024 uit in de bioscopen. Mia McKenna-Bruce speelt de hoofdrol in het speelfilmdebuut van regisseur en scenarioschrijver Molly Manning Walker, dat in Cannes werd bekroond met de Un Certain Regard Prize.

Drie Britse tienermeiden gaan op vakantie naar Griekenland. Ze drinken, dansen en flirten. Het moet de vakantie van hun leven worden, maar groepsdruk om het voor het eerst te doen zet de verhoudingen tussen de meiden op scherp.

Mia McKenna-Bruce, Lara Peake, Shaun Thomas, Samuel Bottomley en debutanten Enva Lewis en Laura Ambler spelen de hoofdrollen in het humoristische, genuanceerde en uiteindelijk dramatische How to Have Sex van regisseur en scenarist Molly Manning Walker. De director of photography is Nicolas Canniccioni.

How to Have Sex ging in première op het Festival de Cannes 2023, waar de film werd bekroond met de Un Certain Regard Prize, en werd vervolgens geselecteerd voor de festivals van onder meer Toronto, Londen, Melbourne en Jeruzalem. De recensies zijn lovend.

In samenwerking met MUBI.


© IMAGINE FILMDISTRIBUTIE NL • Website design by GRAB IT