• Imagine

    In 2002 werd IMAGINE in Belgiƫ opgericht om films uit te brengen die door de toenmalige distributeurs vergeten waren. Sindsdien heeft het distributiehuis een belangrijke plaats verworven in de Benelux.

    IMAGINE Nederland zet deze traditie vanaf 2012 in Nederland voort en werkt daarbij vanuit dezelfde overtuiging: films in de filmtheaters en bioscopen brengen die mensen aanspreken, ontroeren of in de war brengen. Films die - net als hun auteurs - uit verschillende streken komen en zeer divers zijn qua toon of stijl.

    IMAGINE brengt jaarlijks 10 tot 12 titels uit en de verwachting is dat dit de komende jaren zo zal blijven. De titels worden uitgebracht in de theaters, op DVD, VOD en zo mogelijk verkocht aan televisie. Bij de aankoop is kwaliteit een leidend principe, zowel cinematografisch als inhoudelijk. IMAGINE richt zich met name op arthouse en documentaires en koopt per jaar enkele cross-over titels aan.

© 2017 Imagine | Webdevelopment by Grab it 

Cookies stellen ons in staat om u onze diensten gemakkelijker te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten machtigt u ons om cookies te gebruiken.
Ok